dimecres, 2 d’agost de 2017

NOVETATS DE JOSEP'S MOBILIARI

Català / Castellano

OPERACIÓ TRASLLAT 2017

És un plaer informar-vos de les novetats més impactants de l’any a Josep’s Mobiliari.

Aquest any, ens traslladem a un nou espai amb més de 4.000 m2, una aposta de futur, de continuïtat i de millora. Us convidem a veure el vídeo que hi ha a continuació, fent clic al link de sota.


VIDEO OPERACIÓ TRASLLAT A LA NAU NOVA


Ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres aquest moment tan memorable per a la nostra empresa, i desitgem que us agradi.


INCORPORACIÓ DE NOVA MAQUINÀRIA

La nostra empresa innova en maquinaria i adapta els seus processos amb la intenció d'oferir-los la major qualitat en els nostres serveis.

La nova maquinària de la que disposarem pròximament serà la següent:

  • CNC de 5 eixos: el mecanitzat de 5 eixos ofereix una infinitat de possibilitats pel que fa a la mida i la complexitat de les peces que es poden mecanitzar. L'eina de tall es mou linealment a través de la X, Y i Z, i gira a la A i B, cobrint així qualsevol part en la direcció de tall amb eficàcia.
  • Làser: serveix per tallar i gravar fusta, metacrilat, pell i gravar diversos materials no fèrrics (vidre, pedra, ceràmica, etc.).

Moltes gràcies per la vostra atenció.

Salutacions cordials,

__________________________________________________________________________________

OPERACIÓN TRASLADO 2017

Es un placer informaros de las novedades más impactantes del año a Josep's Mobiliari.

Este año, nos trasladamos a un nuevo espacio con más de 4.000 m2, una apuesta de futuro, de continuidad y de mejora. Os invitamos a ver el vídeo que hay a continuación, haciendo clic en el link de abajo.


VIDEO OPERACIÓN TRASLADO A LA NUEVA NAVE


Nos hace mucha ilusión compartir con vosotros este momento tan memorable para nuestra empresa, y deseamos que os guste.


INCORPORACIÓN DE NUEVA MAQUINARIA

Nuestra empresa innova en maquinaria y adapta sus procesos con la intención de ofrecerles la mayor calidad en nuestros servicios.

La nueva maquinaria de la que dispondremos próximamente será la siguiente:

  • CNC de 5 ejes: el mecanizado de 5 ejes ofrece un sinfín de posibilidades en cuanto al tamaño y la complejidad de las piezas que se pueden mecanizar. La herramienta de corte se mueve linealmente a través de la X, Y y Z, y gira a la A y B, cubriendo así cualquier parte en la dirección de corte con eficacia.
  • Láser: sirve para cortar y grabar madera, metacrilato, piel y grabar diversos materiales no férricos (vidrio, piedra, cerámica, etc.).


Muchas gracias por vuestra atención.

Saludos cordiales,

Cap comentari:

Publica un comentari