dilluns, 6 de juny del 2016

AVONITE JOSEP'S MOBILIARI

Català / Castellano


A JOSEP’S TAMBÉ CREEM AMB AVONITE

El passat dia 5 de Maig de 2016 els treballadors de JOSEP’S MOBILIARI vam realitzar una formació amb un nou material: l’Avonite. El curs va ser organitzat per Farreras Nadal, el distribuïdor oficial d’aquest material, i es va dur a terme a l’interior de les instal·lacions de Joseps Mobiliari. Gràcies a aquesta col·laboració, hem  obtingut el certificat de manipulació d’ Avonite  el qual ens dóna l’opció d’oferir una solució més, o un servei més, als nostres clients .

Avonite® Surface produït por Aristech® Surface LLC és un material innovador format  per bauxita,  resines acríliques d’alt rendiment i pigmentació natural. Es tracta d’un material extremadament versàtil, ja que combina solidesa, estètica i durabilitat, i que compta amb uns acabats molt elegants, d’alta qualitat i agradables al tacte.

Gràcies a les seves característiques úniques, aquest material ens ofereix un ampli ventall de possibilitats per a la creació de nous projectes. Entre aquests podem destacar:

·        L’ampli ventall de colors i textures en acabats sedosos.
·        L’avantatge de poder realitzar juntes totalment imperceptibles.
·        És una matèria fàcil de netejar, mantenir, i reparar.
·        Té la propietat d’ésser termo-formable i també pot ser translúcid.
·        És fàcil de treballar i reciclar.

Des de Josep’s Mobiliari estem molt contents d’informar-vos sobre els avantatges d’aquest nou producte amb el qual estem qualificats per treballar, i us volem convidar a emprendre projectes d’aquest tipus amb nosaltres.

Per a qualsevol informació no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Salutacions,


EN JOSEP’S TAMBIÉN CREAMOS CON AVONITE

El pasado día 5 de Mayo de 2016 los trabajadores de JOSEP’S MOBILIARI realizamos una formación con un nuevo material: el Avonite. El curso fue organizado por Farreras Nadal, el distribuidor oficial de este material, y se llevó a cabo en el interior de las instalaciones de Josep’s Mobiliari. Gracias a esta colaboración, hemos obtenido el certificado de manipulación de Avonite el cual nos da la opción de ofrecer una solución más, o un servicio más, a nuestros clientes.

Avonite® Surface producido por Aristech® Surface LLC es un material innovador formado por bauxita, resinas acrílicas de alto rendimiento y pigmentación natural. Se trata de un material extremadamente versátil, ya que combina solidez, estética y durabilidad, y que cuenta con unos acabados muy elegantes, de alta calidad y agradables al tacto.

Gracias a sus características únicas, este material nos ofrece un amplio abanico de posibilidades para la creación de nuevos proyectos. Entre estos podemos destacar:
  • La amplia gama de colores y texturas en acabados sedosos.
  • La ventaja de poder realizar juntas totalmente imperceptibles.
  • Es un material fácil de limpiar, mantener y reparar.
  • Tiene la propiedad de ser termo-formable y también puede ser translúcido.
  • Es fácil de trabajar y reciclar.
Desde Josep’s Mobiliari estamos muy contentos de informaros sobre las ventajas de este nuevo producto con el cual estamos cualificados para trabajar, y os queremos invitar a emprender proyectos de este tipo con nosotros.

Para cualquier información no dudéis en poneros en contacto con nosotros.

Saludos,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada